2010. augusztus 13., péntek

Előzetes - 2.Fejezet /Szíveken át II./

Sziasztok!
Úgy gondoltam, hogy ezentúl lesz előzetes. Remélem tetszeni fog. Egy kicsit zavarom a hangulatot Belláék és Edwardék között, bízom benne, hogy nem baj. Köszönöm a kommenteket. Ma felkerül a második fejezet Edward szemszöggel és sztem a terjedelme is elfogadható. Tehát olyan délután 14:00 esetleg 15:00 magasságában friss fejezet.
Köszi szépen a kommenteket és puszi Nektek:
Nesszi

/Edward szemszöge/

- Reggel csúnyán elfoglaltátok a parkolónkat. Mit szólnátok, ha versenyeznénk érte? Aki nyer, megkapja a helyeket - Taylor elengedte Bellát, s hozott oldalról egy labdát. - A bemutatkozással ne fáradjatok, ismerünk titeket és szerintem ti is tudjátok, hogy mi kik vagyunk - vigyorgott önelégülten.
- Pazarul hangzik, de Bellának nem esik baja? - próbált poénkodni Emmett, de már egy jó ideje nem tette, így eléggé berozsdásodott a tudománya.
- Nem kell féltened Emmett. Nem esik bajom -  mosolygott az Angyalom.
- Akkor kezdhetjük - nyögte dühösen Tanya. Taylor egy pillanatra körülnézett, majd amikor látta, hogy senki nem figyel átdobta a labdát, ami vámpírsebességgel repült Tanya felé. A boszorkány épphogy elkapta, de amint a hasához érkezett labdához kapta a kezét, láttuk, hogy centikkel hátrébb csúszik. Az egyensúlyát megtartotta ugyan, de mind a hárman tanúi voltunk annak, hogy szabályosan elcsúszik a helyéről. Tanya dühösen fújtatott majd a pálya széléhez lépett.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Szóhoz nem tudok jutni nagyon izgalmas és érdekes figyelem felkeltő lett!Edward ezt elrontottad "Angyalom" de te Bellának már nem?Bár nyomtalanul még sem múlik el az a szerelem hisz akkor nem érintette volna annyira rosszul mikor meglátta őket, bár a fájdalom miatt is lehetett ez de nekem valahogy úgy tűnt ha Bellsnek még dobogna a szíve majd kiugrana a helyéről..
Alig várom hogy olvashassam végig!
Melinda